Om oss

Målare med lackering som specialitet

Välkommen till ett målarföretag som med åren har specialiserat sig på lackering. Vi arbetar med alla typer av lackering och kan även ta oss an måleritjänster. Vi tar både stora och små uppdrag. 

Hos oss får du kvalitet och stort yrkeskunnande. Vi har lång erfarenhet och ett stort fokus på kunden. Vi har ett flertal välutbildade och skickliga medarbetare på firman. Vi sköter all lackering och transport själva utan mellanhänder.

Alla våra lackerare är rutinerade och har många års erfarenhet av branschen. Hos oss är kunden alltid i centrum och genom en nära kontakt plockar vi fram en lösning för bästa möjliga lösning.

Vi håller till i vår verkstad i Sollentuna men hjälper hela Stockholmsregionen med lackning av köksluckor och andra snickerier. Det är lätt att ta sig hit med bil och lätt att hitta parkeringsplats precis vid kundmottagningen. Vi erbjuder hämtning och lämning samt demontering och monteringar till våra kunder.

Vi åtar oss arbeten åt både företag och privatpersoner för både större och mindre renoveringsarbeten. Varmt välkommen så bokar vi in ett hembesök.

färgprov kök

Erfarenhet ugnslackering av snickerier