Lackering

Nytt utseende på köksluckorna kan verkligen göra underverk på ditt kök. Det är sällan nödvändigt att byta slitna köksluckor. Ordentligt grundarbete och lackering av befintliga kökluckor ger en nykänsla vilket gör att hela köket känns modernt och snyggt. Framför allt om man har köksluckor av bra kvalitet så är det faktiskt att föredra. Det kan faktiskt vara svårt att hitta nya köksluckor av samma kvalitet och funktion.

Ekonomiska fördelar 

Att byta ut skåpsluckor och andra snickerier som behöver en uppfräschning kostar mycket pengar. Då är det betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt att lacka om. Alla luckor oavsett material går med gott resultat att lacka om.

Oavsett om de är fabrikslackerade, handmålade eller är gjorda av fanér eller massivt trä. Är luckorna träådrade kan man välja lasyrer för att bibehålla det eller vanlig lackfärg som ger ny slät yta.

Stort utbud på färger

Det går att lacka snickerierna i alla tänkbara färgnyanser. Det finns faktiskt betydligt fler färgalternativ än om man köper nya luckor. Du kan alltså få ett unikt kök genom att INTE köpa nya köksluckor.

Ett tips är att byta ut knoppar och handtag när man lackar om så får du ett helt nytt utseende. Utbudet är enormt. Ta chansen att få det kök som du drömmer om, till ett betydligt billigare pris än ett nytt, samtidigt som du har kvar funktionaliteten. 

kök i grönt

Anlita ett proffs

Den som inte är väldigt kunnig och händig, rekommenderar vi att ta hjälp med lackeringen. Det är ett stort projekt med flera invecklade steg. Man behöver avancerad utrustning som till exempel passande färgsort, lack, rejält med plats och stora ugnar för torkning. Vi erbjuder båda att hämta och leverera dina färglackade köksluckor.

Vi har gedigen erfarenhet och stor kunskap som gör att vi garanterar ett perfekt resultat. Vi har garanti för alla arbeten. 

Och som sagt kostar det inte alls lika mycket som ett nytt kök. 

Kontakta oss för information eller offertförslag via formuläret.

Vi ser till att dina snickerier ser ut som nya