BRF / Företag

Lackering för företag och bostadsrättsförening

Vi utför lackering och våra övriga tjänster för bostadsrättsföreningar och företag. Vi kan snygga till kontoret och hjälpa bostadsrättsinnehavare till fräschare kök. vi utför självklart även våra andra tjänster, som måleri, golv och annat även åt större kunder som en BRF eller ett företag.

Vi erbjuder tjänster med full service där vi lackar, målar och fräschar upp med kunden i centrum, oavsett om det handlar om företag eller BRF.


Viktigt med fräsch och inbjudande inredning

I företag, det kan exempelvis handlar om butiker eller restauranger, behövs det alltid förr eller senare ske en uppdatering av inredning för att allt ska se fräscht ut. Kontor, butiksinredningar och restauranger utsätts alltid för hårt slitage då de kommer i kontakt med många människor varje dag. Inredningen är en stor investering och kommer att behöva snyggas till med jämna mellanrum. Låt oss lacka om köksluckor och annat på ditt företag till ett bra pris.

Vi lackerar och målar det mesta

Vi kan hjälpa ditt företag eller bostadsrätt med lackering av så gott som alla slags föremål som inredningsdetaljer. Hyllor, bänkskivor, trappor, möbler, prydnadsföremål - vi kan lacka och lyfta det mesta. Hör av dig till oss och berätta vad som behövs så återkommer vi med ett prisförslag.

Vi kan givetvis också komma ut till din lokal för att inspektera på plats och se om vi exempelvis behöver montera ned platsbyggd inredning för att lackera den i vår verkstad.

Vi har stor yrkesstolthet och nöjda kunder är alltid viktigast för oss. Alla våra medarbetare är välutbildade och arbetet sköts alltid mycket noggrant med stor erfarenhet.

Välkommen att kontakta oss redan idag så kan vi utföra lackering åt ditt företag eller din BRF.

Ge din BRF eller ditt företag ett lyft med nylackade köksluckor